top of page

Geertje Van Gompel

Tuinarchitecte, permaculturiste, onthaalouder en vol creatieve ideeën.

Geertje is helemaal thuis in de groene wereld.

Met een basisopleiding als tuinarchitect en met ervaring in onderwijs en kinderopvang is de combinatie kinderen en natuurbeleving haar niet vreemd. Daarnaast volgde ze ook meerdere vormingen rond permacultuur, wildplukken en eetbaar groen. Ze ontwikkelde Tuur Natuur om de kinderen op een vrolijke manier in contact te brengen met wat hun omgeving te bieden heeft.  Het speelse popje is een graag geziene gast in haar opvang die de kinderen telkens opnieuw verrast met plezante ontdekkingen uit de natuur.

Tuur Natuur

Knotsgekke kindervriend en pleziermaker

Mijn bedenker, ontwerper en bezieler is Geertje Van Gompel. Van haar kreeg ik de mooie naam Tuur Natuur mee. Ik ben dan ook ontworpen uit elementen die daar te vinden zijn. Zij zorgt met haar eigen gecreëerde verhalen, liederen, verzen en knutselopdrachten ervoor dat we samen heel wat avonturen kunnen beleven. 

Geertje wil graag dat ik me kleed naar het seizoen. Dat is het beste en het gezondste zegt ze. Ik heb dan ook een zeer grote kleerkast. Ik vermoed zelfs de grootste die er is, want de ganse buitenomgeving geeft mij telkens een mooi en nieuw kleed. Ik ben dan ook een vrolijke en blije Tuur Natuur.

Onze buitenomgeving en die natuur zijn heel boeiend en een grote bron van inspiratie voor Geertje. Vindt zij haar inspiratie toch ergens anders, dan staat dit vermeld.

We wensen je samen met ons veel plezier!

Verlenen hun medewerking aan dit project:

Bedankt om Tuur Natuur mee te verwezenlijken!

  • Lauren Van Calster: grafisch ontwerper

  • Joris Demetsenaere: muzikale duizendpoot en ontwerper website

  • Mario Aerts: ondernemer en coach

  • Sus Beckers: creatieve tekenaar

  • Karolien Luyckx: logopediste en leerkracht Nederlands, creatief en ondersteunend met de verhalen

  • Chiara Eggers: leerkracht lager onderwijs, creatief en ondersteunend met de website

  • Dorien Demetsenaere: laat haar mooie stem horen bij het inzingen van de liederen

bottom of page